DayZ dobiva novo mapo

Se še spomnite igre DayZ? Zadevo bi lahko na nek način označili za predhodnika vseh battle royale iger in na vrhuncu svoje popularnosti je držala ogromno igralcev.

Žal pa je špil izšel najprej v Early Access različici, v kateri je ostal čisto predolgo. Razvijalci so imeli ogromne težave s pogonom, kar je povzročilo ogromen zamik pri končnemu izidu.

Ta se je nedolgo, po letih razvoja vendarle zgodil, žal pa je po vsemu temu času ostala samo še peščica igralcev. Vendar Bohemia Interactive nad naslovom še ni povsem obupala in tako bo DayZ dobil povsem novo mapo.

Nova pokrajina se bo imenovala Livonia, zasnovana pa je na mapi iz razširitve za igro Arma 3, Contact.

Igralci bodo lahko na 163 kvadratnih kilometrov velikem območju odkrili goste gozdove, jezera, reke ter novega nasprotnika: medveda. Seveda ne bo manjkalo tudi zombijev, mapa pa naj bi vsebovala unikatno mehaniko vremena, kjer bo krvoločna toča zahtevala zaščitno obleko.

Kdaj bo Livonia prispela še ni znano, je pa razvijalec povedal, da jo lahko pričakujemo skupaj s posodobitvijo 1.06. Ker je zadeva razširitev, ne bo brezplačna in boste za njo morali odšteti nekaj dinarjev.

Spodaj prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime