DayZ dobiva novo mapo

Se še spomnite igre DayZ? Zadevo bi lahko na nek način označili za predhodnika vseh battle royale iger in na vrhuncu svoje popularnosti je držala ogromno igralcev.

Žal pa je špil izšel najprej v Early Access različici, v kateri je ostal čisto predolgo. Razvijalci so imeli ogromne težave s pogonom, kar je povzročilo ogromen zamik pri končnemu izidu.

Ta se je nedolgo, po letih razvoja vendarle zgodil, žal pa je po vsemu temu času ostala samo še peščica igralcev. Vendar Bohemia Interactive nad naslovom še ni povsem obupala in tako bo DayZ dobil povsem novo mapo.

Nova pokrajina se bo imenovala Livonia, zasnovana pa je na mapi iz razširitve za igro Arma 3, Contact.

Igralci bodo lahko na 163 kvadratnih kilometrov velikem območju odkrili goste gozdove, jezera, reke ter novega nasprotnika: medveda. Seveda ne bo manjkalo tudi zombijev, mapa pa naj bi vsebovala unikatno mehaniko vremena, kjer bo krvoločna toča zahtevala zaščitno obleko.

Kdaj bo Livonia prispela še ni znano, je pa razvijalec povedal, da jo lahko pričakujemo skupaj s posodobitvijo 1.06. Ker je zadeva razširitev, ne bo brezplačna in boste za njo morali odšteti nekaj dinarjev.

Spodaj prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!