HORI dela na uradnem volanu za Switch konzolo

Switch je hudo priročna konzola, na kateri lahko počnemo čuda reči. Kontrolerji, ki lahko zaznavajo premikanje, so ustvaril igralne pristope, ki jih druge konzole ali PC preprosto niso zmožni reproducirati – no, vsaj ne na tak inovativen način.

A kaj če ste navdušen igralec Mario Karta in bi radi svojo izkušnjo popeljali na naslednjo raven? Brez skrbi, za to bo poskrbel proizvajalec zabavne elektronike HORI.

Spočeli so novi volan živo rdeče barve, v sredini pa se nahaja oznaka za Maria. Zadeva izgleda na moč plastično, a hkrati zna retro podoba koga navdušiti. V paketu dobite še stopalki za zavoro in pospeševanje, tako da je zadeva precej dobro zaokrožena.

Na volanu se nahajajo vsi gumbi, ki jih potrebujemo za preigravanje, HORI pa pravi, da lahko vse gumbe preprogramiramo. Nastavljamo lahko tudi mrtvo cono in tudi občutljivost vrtenja, če si slučajno želimo pričarati bolj realistično izkušnjo.

Volan lahko uporabljamo na Switch konzoli, a samo v “docked” načinu. Podprt je celo Switch Lite, povežemo pa ga lahko tudi na PC.

HORI ponuja dve različici: standardno in Deluxe. Slednja omogoča prestavljanje prestav na volanu ter izboljšane stopalke.

Zadevo je moč prednaročiti na spletni strani Play-Asia. Navadna različica sta 72.50 €, medtem ko za Deluxe zahtevajo 130.70 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime