Na Gaming brez izgovorov #4 tudi prvi VR turnir iz igre Beat Saber

Če ste že kdaj obiskali naše dogodke Gaming brez izgovorov, potem ste zagotovo opazili neke čudne strice in tete, ki imajo na glavo nadeta neka čudna očala in nekaj mahajo po zraku. Zadeva zna biti na prvi pogled smešna, a bolj pozorni bi opazili, da se pod očali skriva prešeren nasmešek, pred napravo pa stoji cela vrsta čakajočih.

Kako ne bi, saj se igralci zabavajo v virtualnem okolju, kjer preigravajo ritmično igro Beat Saber. Ta je postala v VR vodah pravi hit, popularna pa je tudi na naših dogodkih, saj je zadeva enostavna, hitro priučljiva, a za mojstrovanje potrebuješ ogromnooo vaje in dobre reflekse.

VR naprave so na voljo že nekaj časa in tudi v Sloveniji je nastala majhna skupnost, ki svoje igričarske užitke želijo dobivati samo še v VR okolju.

Ravno zato je nastala ideja o prvem HOPsi VR tekmovanju iz igre Beat Saber, to pa se bo odvilo ravno na našem dogodku Gaming brez izgovorov #4! Sprejeli bomo 20 tekmovalcev, ki bodo pokazali vse svoje ritmične veščine in se na koncu potegovali za praktične nagrade.

Prijavnina znaša 5 €, vse potrebne informacije pa lahko najdete na sledeči povezavi, kjer lahko preberete tudi sama pravila turnirja.

Kmalu bo tako konec ugibanja, kdo točno je slovenski Beat Saber šampion! Vse skrivnosti glede tega bodo razjasnjene 19.10.2019 ob 15.00 v Europark Mariboru (pred trgovino Hervis), ko se bo tekmovanje tudi uradno začelo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime