Minecraft bo dobil ogromno Nether posodobitev

Razvijalec Mojang je letos ime Minecraft zopet vzdignil med najbolj preigravane igre, to pa mu je uspelo z napovedjo novih naslovov ter z zanimivimi posodobitvami.

Na dogodku Minecon je bilo razodeto, da se sedaj pripravlja ogromna posodobitev, ki se bo tikala specifično temačnega Nether področja. Tako bomo dobili dva nova “biodoma”: Soul Sand Valley ter Nether Wart Forest. Vendar pa igralce ne bodo pričakale samo nove pokrajine, saj nas bodo pozdravili tudi novi prebivalci.

Nova civilizacije se bo imenovala Piglin Beasts, prašičnjaki pa prebivajo v Nether Wart gozdu. So agresivni, a vas bodo ignorirali, če se boste mimo njih sprehodili v zlatemu oklepu. A pazljivo, če boste okoli njih odpirali skrinje, vas bodo še vedno napadli in ob uspešnem boju in našo posledično zmago, lahko Piglini postanejo bogat vir hrane.

Mojang je letos res raztural v Minecraftu. Poleg novih iger Minecraft Earth ter Minecraft Dungeons, so poskrbeli tudi za lepo paleto posodobitev. Čaka nas ray tracing olepšava naslova, nedolgo tega pa so se igralci lahko pozabavali s čebelnjaki in čebelami.

Minecraft kljub svoji starosti ne bo nikoli zares zastarel. Mojang je na Mineconu prikazal tudi novi napovednik za Minecraft Dunegons, ta pa je v bistvu uvodno sekvenca igre, ki so jo lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime