Minecraft bo dobil ogromno Nether posodobitev

Razvijalec Mojang je letos ime Minecraft zopet vzdignil med najbolj preigravane igre, to pa mu je uspelo z napovedjo novih naslovov ter z zanimivimi posodobitvami.

Na dogodku Minecon je bilo razodeto, da se sedaj pripravlja ogromna posodobitev, ki se bo tikala specifično temačnega Nether področja. Tako bomo dobili dva nova “biodoma”: Soul Sand Valley ter Nether Wart Forest. Vendar pa igralce ne bodo pričakale samo nove pokrajine, saj nas bodo pozdravili tudi novi prebivalci.

Nova civilizacije se bo imenovala Piglin Beasts, prašičnjaki pa prebivajo v Nether Wart gozdu. So agresivni, a vas bodo ignorirali, če se boste mimo njih sprehodili v zlatemu oklepu. A pazljivo, če boste okoli njih odpirali skrinje, vas bodo še vedno napadli in ob uspešnem boju in našo posledično zmago, lahko Piglini postanejo bogat vir hrane.

Mojang je letos res raztural v Minecraftu. Poleg novih iger Minecraft Earth ter Minecraft Dungeons, so poskrbeli tudi za lepo paleto posodobitev. Čaka nas ray tracing olepšava naslova, nedolgo tega pa so se igralci lahko pozabavali s čebelnjaki in čebelami.

Minecraft kljub svoji starosti ne bo nikoli zares zastarel. Mojang je na Mineconu prikazal tudi novi napovednik za Minecraft Dunegons, ta pa je v bistvu uvodno sekvenca igre, ki so jo lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!