GoldenEye 64 dobiva oboževalsko predelavo za PC

Vam nekaj priznam? Kljub temu, da sem v svojih zgodnjih letih posedoval konzolo Nintendo 64, nisem nikoli igral James Bondove avanture GoldenEye 64.

Razlog je dejstvo,d a so bile takrat kartuše svinjsko drage in sem si njega dni lahko privoščil samo Mariota in njegove dirkaške avanture, medtem ko je GoldenEye 64 ostal izven dosega rok.

In za nepreigravanje mi je precej žal, saj se igralcem širom sveta strinjajo, da je bila GoldenEye 64 ena najboljših streljačin tistega časa. Dandanes je original za preigravanje preveč zastarel, razen če imate nadeta nostalgična očala z močno dioptrijo, a morda vseeno ni vse izgubljeno.

Skupina navdušencev namreč dela na popolni predelavi igre v modernem pogonu Unreal Engine 4. Projekt se imenuje GoldenEye 25 in razvijalci so pred kratkim pokazali prvi napovednik, ki prikaže igranje stopnje Silo.

Zadeva izgleda zaenkrat kakovostno, a je še daleč od zaključka. Ekipa pravi, da upajo projekt dokončati ob 25. Bondovi obletnici, to pa se bo zgodilo avgusta 2022.

Navdušence nad agentom 007 tako čaka še nekaj čakanja, a obstaja en projekt, ki ga lahko igrate že zdaj. Nekaj časa nazaj je namreč nastala predelava GoldenEye: Source, ki legendarno igro predela v Half-Lifov pogon. Podoba morda ni tako oko solzeča kot pri Unreal Engine 4, a je vseeno velik napredek napram originalu. Več o temu projektu na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime