GoldenEye 64 dobiva oboževalsko predelavo za PC

Vam nekaj priznam? Kljub temu, da sem v svojih zgodnjih letih posedoval konzolo Nintendo 64, nisem nikoli igral James Bondove avanture GoldenEye 64.

Razlog je dejstvo,d a so bile takrat kartuše svinjsko drage in sem si njega dni lahko privoščil samo Mariota in njegove dirkaške avanture, medtem ko je GoldenEye 64 ostal izven dosega rok.

In za nepreigravanje mi je precej žal, saj se igralcem širom sveta strinjajo, da je bila GoldenEye 64 ena najboljših streljačin tistega časa. Dandanes je original za preigravanje preveč zastarel, razen če imate nadeta nostalgična očala z močno dioptrijo, a morda vseeno ni vse izgubljeno.

Skupina navdušencev namreč dela na popolni predelavi igre v modernem pogonu Unreal Engine 4. Projekt se imenuje GoldenEye 25 in razvijalci so pred kratkim pokazali prvi napovednik, ki prikaže igranje stopnje Silo.

Zadeva izgleda zaenkrat kakovostno, a je še daleč od zaključka. Ekipa pravi, da upajo projekt dokončati ob 25. Bondovi obletnici, to pa se bo zgodilo avgusta 2022.

Navdušence nad agentom 007 tako čaka še nekaj čakanja, a obstaja en projekt, ki ga lahko igrate že zdaj. Nekaj časa nazaj je namreč nastala predelava GoldenEye: Source, ki legendarno igro predela v Half-Lifov pogon. Podoba morda ni tako oko solzeča kot pri Unreal Engine 4, a je vseeno velik napredek napram originalu. Več o temu projektu na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Beat Saber sedaj končno omogoča preigravanje polke Na Golici

Beat Saber je danes star že skoraj dve leti, a še vedno gre za morda najbolj popularno VR igro, ki jo poznajo...

Samurai Jack se vrača v obliki nove igre

Samurai Jack je bila risana serija, ki je začela svojo življenjsko pot leta 2001 in nekaj časa se je zdelo, da so...

Resident Evil 3 Remake dobil nov, 15-minutni igralni posnetek

Resident Evil 3 Remake se počasi približuje izidu in tako dobivamo glede igre čedalje več informacij, zagnala pa se je tudi oglaševalska...

Microsoft bo v Windows 10 ubil tiste nadležne ploščice, ki jih ni uporabljal nihče

Če uporabljate Windows 10, in bilo bi presenetljivo, če ga ne bi, potem ste ob kliku na Start ikono zagotovo že videli,...

Steamova nova funkcija iskanja poenostavi iskanje iger

Prednosti Steam trgovine v primerjavi z Epic Games platformo postajajo vsak dan večje. Seveda je to tudi logično, saj je Steam na...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!