Teardown je igra, ki poseduje morda najbolj napredne učinke fizike, kar smo jih do sedaj videli v igrah

Nekaj časa nazaj smo pisali o skrivnostnemu projektu, ki takrat še ni imel imena, a je navdušil vsakega gledalca. Slednji so se čudili naprednemu sistemu fizike, ki je omogočal razstreljevanje, lomljenje in upogibanje vsega pred nami, zato so vsi samo še čakali, da prototip postane dejanska igra.

In ta je sedaj končno tudi dobila ime Teardown. Kot že nakazuje ime, bo naša naloga da podremo vse pred sabo, a špil bo dejansko vseboval tudi misije. Igralec se bo moral skozi destrukcijo dokopati določenih predmetov in šele takrat bo misija opravljena.

Na začetku si bomo lahko ogledali stopnjo in jo tudi dodobra demolirali, tako pa si bomo tudi začrtali naš taktični napad. Namreč, takoj ko bomo pobrali prvi predmet, se bo sprožila štoparica in na voljo bomo imeli samo še 60 sekund, da v svoje zmikavtske roke poberemo še vse ostale zaklade na stopnji.

Igralci bodo lahko okoliške predmete sestavljali skupaj ter si tako sestavili kakšno priročno bližnjico, ob neuspelemu poskusu pa boste lahko v načrtovali fazi natančno analizirali svoj prejšnji podvig in poskušali odkriti pomanjkljivosti. Razvijalec Dennis Gustafsson je povedal, da pri stopnjah ni nikjer začrtana neka glavna pot in da vse prepušča ustvarjalnosti igralcev.

Teardown je še precej zgodaj v razvoju, tako da zaenkrat še nimamo datuma izida, je pa že na voljo na Steamu, kjer si jo lahko dodate na seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!