EA ponuja brezplačno naročnino na njihov servis Origin Access, če si le vklopite dodatno zaščito računa

Če ste reden igralec ali pa če imate samo več odprtih spletnih računov, potem ste zagotovo že naleteli na zaščito Two-factor authentication oz. krajše 2FA.

Gre za dodatno plast ščitenja vašega računa, ki vam ob prijavi v igro ali platformo iz tujega IP-ja na e-mail ali telefon pošlje unikatno kodo, preko katere se lahko nato uspešno prijavite na želeno destinacijo. Tako kakšen napadalec, ki se je morebiti dokopal vašega računa, še vedno ne more priti do vaših podatkov.

Zadeva je precej efektivna in nekatere spletne strani vam sploh ne bodo dovolile uporabljati svojih storitev, če si prej ne omogočite 2FA zaščite. V to smer vas želi prepričati tudi založnik EA s svojo zadnjo akcijo, kjer ob vklopu dodatne protekcije za njihovo digitalno platformo Origin prejmete brezplačno naročnino na njihov servis Origin Access Basic.

Ta navadno stane okoli 5 €, omogoča pa vam preigravanje nekaterih naslovov iz njihove knjižnice iger, tako da je zadeva močno privlačna, saj vas ne stane nič in imate v bistvu od nje samo korist. Če ste že naročnik na Origin Access Basic, potem vam naročnina ne bo zaračunana za november, enako se bo zgodilo za Access Premier naročniki. Če pa imate zaščito že omogočeno na svojemu računu prav tako prejmete brezplačni mesec, saj vas želi EA nagraditi za pridno obnašanje.

Za aktiviranje zadeva ni preveč zakomplicirana. Najprej obiščite svoj EA račun, se prijavite in na levi odkrijte opcijo “Security”. Nato na sredini poiščite možnost “Login Verification” in samo še kliknite “Turn On”. Verifikacijska sporočila lahko nato prejemate preko e-pošte ali SMS sporočil, na voljo pa je tudi aplikacija.

Brezplačna naročnina na Origin Access Basic stopi v veljavo na začetku novembra, do takrat pa si lahko ogledate, katere vse igre boste lahko preigravali en mesec povsem brezplačno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime