Ninja postavil Fortnite rekord v zaporednih Duo zmagah

Ninja je slavni Fortnite streamer, ki je s svojo osebnostjo že dolgo tega premagal okove, ki bi ga vklenili samo v igričarske vode in je tako postal prava slavna osebnost. Morda ravno zato ljudje včasih pozabijo, da je tip v bistvu zelo dober Fortnite igralec, kar je prikazal s svojim zadnjim dosežkom.

S svojim igričarskim parterjem Reversom sta se podala v igranje Fortnita in takoj je bilo videti, da sta med igranjem popolnoma ujela. Zmage so padale drugo za drugo in že v prvem sta nanizala kar 29 Victory Royalov.

Včeraj sta nadaljevala in na koncu dosegla rekord. Uspelo jima je zmagati kar 43 zaporednih iger, kar ju glede na spletno stran Fortnite Tracker postavi na sam vrh lestvice v Duo zmagah. Ta zaenkrat še ni posodobljena, a takoj ko bo zadeva verificirana, pričakujte na vrhu ime Ninja.

Ninja je že prej držal rekord za največ ubojev v načinu Duo vs. Squads, a je tega nedavno izgubil. Sedaj si lahko pod življenjepis zapiše nov dosežek in njegove oči so lahko uprte v prihodnost.

Kdo ve, če zbere pravo ekipo, se lahko loti rekorda glede zaporednih zmag v Squad načinu. Tam ga čaka še težje delo, saj je trenutno na vrhu igralec Code J7Evooo ツ, ta pa je dosegel neverjetnih 76 zaporednih zmagoslavij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime