Discord odpušča zaposlene

Popularni program za pogovarjanje Discord je zagotovo nameščen na PC-ju vsakega igričarja in vsi vemo, kako je zadeva priročna in enostavna za uporabo. A Discord ima probleme, saj razvijalci še niso razvili pravega načina, da bi od programa zaslužili kakšen pameten cekin.

Pisali smo že o temu, kako so zaradi nezanimanja strank preklicali svojo trgovino z igrami, sedaj pa je napočil tudi čas za bolj drastične ukrepe pri nižanju stroškov.

Kot poroča spletna stran gamesindustry.biz so razvijalci začeli odpuščati ljudi. Uradna izjava je kupček PR besed, ki si jih lahko preberete na zgornji povezavi, a pod črto je jasno eno: odpustili so nekaj zaposlenih. Zaenkrat še ni znano koliko točno razvijalcev je izgubilo službo, a takšna poteza ni nikoli dobra novica.

Discord vsekakor ni na smrtni postelji, saj so maja letos presegli 250 milijonov uporabnikov, nekaj dinarčkov pa jim zagotovo prinese tudi njihova naročnina Nitro. A to očitno ni dovolj in razvijalec bo moral v kratkemu izgruntati nov način monetiziranja, brez da bi s tem odvrnil širok nabor svoje uporabniške baze.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime