Microsoftova ergonomična tipkovnica se vrača

Microsoft je nedolgo tega gostil prav poseben dogodek, na kateremu so razkrili nekaj sila zanimivih reči. Med njimi sta najbolj izstopala preklopna tablica Surface Duo ter prenosnik Neo, a ta dva sta še daleč od izida.

Veliko bližje realnosti je njihova ergonomična tipkovnica, ki nosi preprosto ime Ergonomic Keyboard. Te so bile včasih hudo popularne, še posebej so bili ljudje njega dni navdušeni nad njeno posebno, valovito obliko.

Sedaj se tipkovnica vrača in od svojega predhodnika se ne razlikuje ravno pretiroma. Ostala je značilna oblika, ki naj bi omogočala hitrejše delo, dodanih pa je bilo tudi nekaj bližnjic, med njimi tudi ena za hitrostno tipkanje emotikonov.

Žal zadeva po vsej verjetnosti vsebuje samo membranske tipke in ne mehanskih, kar bi od tipkovnice v letu 2019 tudi pričakovali. Microsoft pravi, daje tipkovnica namenjena bolj udobnemu delu, za zmanjšanje utrujenosti pa bo poskrbel tudi izboljšani naslon za zapestja.

Poleg tipkovnice si lahko ubodemo tudi ergonomično miško, katera vsebuje 5 gumbov in tudi ta naj bi udobno vplivala na vaše počutje.

Čeprav morda izdelka ne navdušita s tehničnimi lastnostmi, bosta vsaj poceni. Ergonomična tipkovnica bo stala 59,99 $, medtem ko vas bo miška oštela za 39,99 $.

Tako tipkovnica kot miška izideta že 15. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime