Prihodnost je tu! Slovenska plesna šola Artifex danes začela z učenjem Fortnite plesov

Če ste že kdaj igrali Fortnite ali pa se o tej popularni battle royale strelajčini samo pogovarjali, potem je Facebook pri vas zagotovo že sprožil svoj algoritem in vam posredoval za zanimivo potezo plesne šole Artifex.

Ta se je v svoje vrste odločila privabiti mlajše, a je naletela na zagato: kako čim bolj učinkovito doseči potencialne mlade plesalce?

Odgovor je seveda preprost: Fortnite! To igrajo vsi, če le znajo poprijeti za navezo tipkovnice in miške ali pa imajo dovolj razvite roke za držanje kontrolerja. Kot veteranski igralci že veste, je streljanje in akcija samo en del te huronsko popularne igre, drugi del pa sestavlja plesanje naših karakterjev.

Zagotovo eden bolj znanih od teh plesov je The Floss, razvijalec Epic pa je od takrat v igro zapakiral še celo vrsto različnih plesnih koreografij, kljub temu, da je zaradi tega padel pod tožbo kreatorjev teh plesnih gibov.

Sedaj se lahko vseh teh modernih plesov naučite tudi v plesni šoli Artifex. Vsak petek bodo tako organizirali tečaj Fortnite plesov, prvi pa se bo odvil ravno danes med 16.30 in 18.00. Udeleženci se boste lahko razmigali ob popularnih koreografijah kot so The Floss, Dab, Take the L in Fresh.

Poteza je vsekakor zanimiva marketinška poteza in priznati moram, da česa podobnega še nisem videl na slovenskem tržišču. Njihova Facebook objava je v času pisanja nabrala 220 komentarjev in med najbolj popularnimi boste odkrili cel zaklad zabavnih memov. Glede na vse komentarje je zadeva vsekakor pritegnila oči javnosti, a vprašanje je, kdo se bo tečaja danes zares udeležil.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime