Red Dead Redemption 2 uradno napovedan za PC!

Se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj napovedali, da je napoved hudo popularne igre Red Dead Redemption 2 za PC tik pred vrati? Kljub nekaterim dvomljivcem se je napoved izkazala za resnično! Bravo mi!

Rockstar je danes preko Twitterja uradno napovedal, da igra prihaja na PC, povedali pa so tudi datum izida. In ta je res blizu. Upali smo, da bo igra prispela morda še letos in Rockstar je seveda izkoristil priliko ter božične čase. Red Dead Redemption 2 bo tako uradno izšel že 5. novembra, kar je samo en mesec stran.

Prednaročila se bodo na njihovi trgovini Rockstar Games Launcher začela 8. oktobra, posedovalci takšne kopije boste prejeli posebne bonuse kot so denimo dve igri po izbiri iz Rockstarjeve knjižnice. V dirko se je vmešala tudi trgovina Epic Games, ki je tokrat zopet prehitela Steam. Na Epic Games trgovini se bodo prednaročila začela že 28. oktobra in bo za igranje na voljo 5. novembra, medtem ko bo Red Dead Redemption 2 na Steamu izšel šele decembra. Niso pozabili niti na pretočni servis Google Stadia, saj bo Red Dead Redemption 2 eden od lansirnih naslovov.

Nekih norih podrobnosti Rockstar zaenkrat ni razkril, je pa obljubljena nadgrajena grafična podoba, prisoten pa bi seveda tudi večigralski način Red Dead Online.

Tako, ugibanj je konec in Red Dead Redemption 2 na PC-ju je končno postal realnost. Ne ostane nam drugega kot čakanje na prve napovednike in dodatne informacije, do takrat pa si lahko še enkrat ogledate našo recenzijo spodaj.

Več informacij glede igre in vseh prednaročniških bonusov lahko odkrijete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime