Bully 2 naj bi bil preklican po 18 mesecih razvoja

Bully je igra iz leta 2006, preko katere je razvijalec Rockstar želel svoje prvine iz GTA iger preseliti na srednješolske hodnike. Špil je bil uspešnica, kar niti ni presenetljivo, saj je že samo Rockstar ime dovolj velik razlog za prodajo igre.

Kljub temu, da prodaja ni bila slaba in si je Bully nabral lep krog oboževalcev, Rockstar nikakor ni želel razodeti nadaljevanja. V preteklih mesecih se je pojavilo ogromno namigovanj in govoric, a vse te so bile bodisi nepotrjene ali pa celo grda laž. Na Redditu se je namreč pojavila slika, ki naj bi prikazovala mapo iz igre in spravila celotno skupnost v zrak. Vendar je kasneje avtor slike priznal, da je vse skupaj bila potegavščina.

Tale slika je bila samo ena velika, grda laž.

Spletna stran VCG pa sedaj poroča nekoliko bolj zanesljive novice. Glede na njihove vire, naj bi na nadaljevanju leta 2010 delal Rockstar New England in po 18-ih mesecih dela jim je uspelo celo ustvariti kratek igralni demo, ki je bil zgrajen na pogonu Advanced Game Engine.

Žal pa je Bully 2 napredoval samo do te točke in člani ekipe so se nato razdelili med ostale projekte.

To seveda ne pomeni, da Rockstar ne dela na nadaljevanju, še posebej glede na to, da ima Bully po tako dolgemu času še vedno tako veliko skupnost.

Zaenkrat se boste morali tako zadovoljiti z nedavno napovedano predelavo Red Dead Redemption 2 za PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime