Red Dead Redemption 2 za PC dobil prve uradne slike

Rockstar nas je nekaj časa nazaj ujel s spuščenimi hlačami, ko je kar iz nikjer najavil Red Dead Redemption 2 za PC.

Od takrat so začele počasi kapljati nove informacije. Najprej smo dobili uradne zahteve, te pa so za igranje zapovedale rezervacijo 150 GB prostora na disku.

Sedaj je razvijalec še malce bolje razprl usta. Red Dead Redemption 2 bo na PC-ju kar pošteno grafično nadgrajen. Dobili bomo večjo mejo izrisovanja, boljšo osvetlitev ter naprednejše odtise v snegu. Prav tako bo prisotno boljše odsevanje in višja ločljivost senc pri vseh daljavah. Poskrbeli so tudi za teselacijo na teksturah dreves, dodali pa so tudi izboljšano travo ter nadgrajene teksture krzna.

Red Dead Redemption 2 na PC-ju bo ponujal tudi višje število sličic na sekundo, podporo za široke zaslone ter igranje v 4K ločljivosti z dodanim HDR-jem. Slednji je bil na konzolah precej zanič, tako da upamo,da bodo za PC zadevo bolje optimizirali.

Žal še ni bila potrjena podpora ray tracing učinkom, ki bi dejansko v RDR 2 prišla hudo prav. Prav predstavljam si cikle dni in noči in če bi kaj prodajalo RTX grafične kartice, je to zagotovo Red Dead Redemption 2.

Rockstar še ni izdal uradnega napovednika, pa čeprav igra izide že 5. novembra. Smo pa dobili kupček uradnih slik, ki si jih lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime