Steamova nova funkcija Remote Play Together bo omogočala igranje iger na razdeljenem zaslonu preko interneta

Valve pridno skrbi za nove funkcije svoje Steam platforme in ji postopoma dodaja nove funkcije. Potem ko smo dobili prenovo knjižice z igrami, katera je vpeljala celo animirane ikone, je sedaj napočil čas za nekaj bolj razburljivega.

Razvijalec indie igre Hidden in Plain Sight je na Twitterju prikazal privatno e-mail sporočilo, ki mu ga je poslal Valve. Ta mu je zaupal, da bo Steam kmalu dobil novo funkcijo, katera se imenuje Remote Play Together, ta pa naj bi omogočala igranje iger, katere podpirajo samo LAN igranje, kar preko interneta.

No, kasneje je Valvov predstavnik malce bolje razložil situacijo. Zadeva je namenjena za preigravanje tako-imenovanih “Couch Co-Op” oz. sodelovalnih iger, te pa se ponavadi izvajajo na razdeljenemu zaslonu. Preko Remote Play Together vašemu partnerju ne bo treba biti fizično prisoten zraven vas, saj se bosta lahko povezala kar preko interneta.

Remote Play Together naj bi prispel najprej v beta različici, to pa se bo zgodilo 21. oktobra. Za igranje bosta najverjetneje morali svojemu Steamu omogočiti dostop do beta različice, postopek pa je razložen na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime