Top Slovenski YouTuber – znana razporeditev najbolje uvrščenih, hkrati pa objavljamo urnik dogajanja na Gaming brez izgovorov #4!

Kako čas beži. Zdi se mi, da smo šele kakšnih par dni začeli z načrtovanjem tekmovanja Top YouTuber Slovenija 2019, pa se je kar naenkrat pojavil dan, ko je tekmovanja že skoraj konec.

Dobili smo namreč rezultate najbolje uvrščenih in treba je priznati, da je bila zadeva močno napeta. Boj za vrh lestvice je bil namreč močno izenačen do konca in pohvaliti moramo tako tekmovalce kot tudi njihove sledilce, da so svoje šampione nagradili s tako bogatim številom glasov.

Tako sedaj objavljamo razporeditev najboljših treh, ki so se za svoja mesta močno potrudili in se morda pri temu tudi kaj naučili.

1. mesto – ScorpLZ

2. mesto – ZakKinG

3. mesto – CLUMSY MARK

A ustavite konje. Tekmovanje še namreč ni povsem zaključeno. V naslednjih dnevih bo v akcijo stopila komisija, ki jo sestavljajo ambasadorji tekmovanja Gaming brez izgovorov #4, to pa so: JackOntheBox, JureTrsanBlond in Tija Fende, Smidi, Jure Anzeljc in moja malenkost. Vsak od teh članov bo prvim trem podelil točke in po seštetju vseh teh pik, bomo dobili končnega zmagovalca tekmovanja Top YouTuber Slovenija 2019.

Rezultat glasovanja komisije bo znan 15. oktobra, ko bomo tudi razglasili zmagovalca.

Še enkrat čestitke vsem tekmovalcem, tudi tistim, ki se niso uvrstili med prve tri, saj je že za vstop na takšno tekmovanje potrebno zbrati pogum in kot rečeno – razlike so bile majhne in par glasov bi lahko popolnoma predrugačilo lestvico.

Le pogumno naprej!


Odločili smo se, da tudi napovemo urnik dogajanja našega dogodka Gaming brez izgovorov #4, ki bo štartal že 19. oktobra v Europarku Maribor!

Za udeležence smo pripravili dva dni zabave, tako da bo pester cel vikend, razpored dogajanja pa bo sledeč:

19.10. – sobota

  • FIFA 20 turnir – začetek ob 10.00
  • Razer Fortnite finale – začetek ob 12.00
  • Beat Saber VR turnir – začetek ob 15.00
  • Meet&Greet YouTuberjev in zmagovalca Top YouTuber Slovenija – začetek ob 16.30
  • Zaključek dneva – Europark se zapre ob 21.00

20.10. – nedelja

  • Forky LoL TFT finale – začetek ob 10.00
  • Zaključek dogodka – Europark se zapre ob 15.00

Skozi oba dneva ne bo manjkalo zabave tako za tekmovalce kot tudi samo za obiskovalce. Preizkusili se boste lahko v VR igrah, se rokovali in družili z YouTuberji in jih zaprosili za kakšen avtogram ali sliko, igrali najnovejše igre na PC-jih in konzolah ter se potegovali za nagrade v dirkalnem simulatorju igre DiRT 2.0.

Pričakale vas bodo tudi Razer in Logitech igralne postaje, prav tako bodo prisotni gaming stoli UVI Chair in če jih morda še niste preizkusili, je sedaj za to perfektni čas. Skladno s tem bodo prisotne tudi električno nastavljive dvižne mize UVI Desk, morda, čisto morda pa za vas skrivamo še kakšno presenečenje.

Prijave za igre FIFA 20, Fortnite in Beat Saber so še vedno odprte, zato se ne pozabite pozabite prijaviti, več informacij glede vseh teh turnirjev najdete na sledeči povezavi, pestro bo pa tudi jutri, ko se bodo odvile Fortnite kvalifikacije, ki štejejo že skoraj 400 tekmovalcev!

Na koledarju si torej obkrožite datuma 19.10. in 20.10. in se vidimo v Europarku Maribor!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime