In zmagovalec Top YouTuber Slovenija je…

Vemo, obljubili smo, da bomo zmagovalca razglasili 15. oktobra, a nismo se mogli zadržati in smo glasovnice že prej sešteli. Tako da so rezultati pred nami in zato smo se odločili, da jih z vami podelimo že dan prej.

Med zadnjimi tremi tekmovalci, ki so se po glasovanju publike uvrstili najvišje, smo izglasovali končnega zmagovalca.

Komisijo so sestavljali:

  • BoriSe
  • Jure Anzeljc
  • JackOntheBox
  • JureTrsanBlond in Tija Fende
  • Smidi

To je bila ena težjih nalog, saj vsi trije kandidati držijo talent, ki so ga z ljubeznijo prelili v svoj YouTube kanal. Žal pa je zmagovalec lahko samo eden in na koncu so glasovi izvolili naslednje rezultate.

Top slovenski YouTuber Slovenija je tako postal: SCORPLZ!

Zmagovalcu srčno čestitamo, prav tako sta vse hvale deležna ostala dva tekmovalca. Glasovanje komisije je bilo tako izenačeno, da sta CLUMSY MARK in ZakKing zbrala enako število točk in si tako delita drugo mesto.

Še enkrat čestitke vsem trem finalistom in tudi ostalim tekmovalcem, ki so sodelovali v projektu Top YouTuber 2019. Znova ste pokazali, da ima Slovenija na temu mestu še ogromno talenta in neizkoriščenega potenciala, zato se veselimo vaših nadaljnjih umetnin.

Naloga zmagovalca pa še ni končana. Skladno z bogato nagrado bo prisoten na našemu dogodku Gaming brez izgovorov #4, ki se bo odvil 19. in 20. oktobra v Europark Mariboru. Njegovi oboževalci mu lahko pridete zastaviti kakšno vprašanje, seveda pa ne bo manjkalo tudi slikanja in podpisovanja avtogramov. Za vse udeležence smo pripravili bogat program, tako da nas le obiščite. Toplo vabljeni tudi vsi ostali tekmovalci, saj je bilo tekmovanje fer do vseh in upamo, da se med vsemi kandidati splete kakšna prijateljska vez in tudi nadalje sodelovanje.

Tako, tekmovanje je zaključeno, zmagovalec razglašen in mi že razmišljamo o naših naslednjih projektih, kjer se bo zagotovo pojavilo tudi tekmovanje Top YouTuber Slovenije 2020!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime