Fortnite – ušel je napovednik za Battle Pass naslednje sezone

Fortnite je še vedno mrtev. Razvijalec Epic še vedno ni nazaj vzpostavil strežnikov in širom zemeljske oble se slišijo kriki igralcev, ki že dva dni v žile niso dobili svoje battle royale droge.

A to ne pomeni, da manjka novic. Twitter račun SkinTrackerCom je iz nekje pridobil napovednik za naslednji Battle Pass, ki naj bi ga Fortnite prejel ob naslednji sezoni.

Glede na napovednik lahko vidimo, da nas čaka tako novo poglavje, kot tudi nova sezona. Naslednja era Fortnita se bo tako imenovala “Chapter 2: Season 1”, tako da nas očitno čaka kar velika sprememba ob ponovni oživitvi strežnikov.

Glede na napovednik, ki je verjetno resničen, saj je produkcijska vrednost previsoka, da bi nekdo ustvaril lažni posnetek, prikaže marsikaj zanimivega. Tako lahko vidimo novo mapo, interaktivne emotikone, ribarjenje, čolne ter plavanje. Zanimivo je tudi, da bo očitno uveljavljen nov sistem napredovanja, ki ga ne bomo dobili samo s pobijanjem drugih igralcev ampak tudi z drugimi opravili, kot je denimo sekanje dreves.

Na posnetku je bilo prikazanega zelo malo grajenja in morda želi Epic zadevo preoblikovati v nekakšen peskovnik, kjer bomo lahko počeli čuda reči in ne bo vse skupaj omejeno samo na streljanje in grajenje.

Kdaj bo zadeva postala resnična, ne ve nihče. Glede na vse informacije, naj bi Fortnite zaživel nekje ob polnoči, a seveda to jemljite z rezervo, saj je to neuradna informacija, medtem ko je razvijalec Epic še vedno ovit v molk.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime