League of Legends danes praznuje svoj 10. rojstni dan

Težko je verjeti, da je minilo že celo desetletje, odkar je League of Legends privekal na svet in hipoma osvojil skoraj vso večigralsko publiko.

Čeprav se današnja mladež nagiba v battle royale vode, je League še vedno ena najbolj igranih iger na svetu in je morda najbolj izpopolnjena e-šport igra, ki jo lahko spremljamo na prenosih v živo.

Da je LoL velikan in da si zasluži proslavljanje, se zaveda tudi Riot. Tega je leta 2011 kupil kitajski Tencent, a to naj ne bi preveč vplivalo na filozofijo podjetja, ki se je v preteklemu letu znašlo v vročih vodah, zaradi domnevnih sovražnih pogojev na delovnem mestu.

Pustimo zgodovino zadaj in se raje posvetimo proslavljanju. To se bo začelo danes in Riot je skozi dan priredil veliko zanimivosti, ki jih boste lahko gledali preko prenosov v živo.

Proslavljanja se bodo začela zvečer in bodo trajala proti jutru. Poglejmo si urnik.

  • 19.00 – Začetek proslavljanja preko igre in prenosov v živo
  • 23.30 – “Showmatchi” iz League of Legends in Teamfight Tactics preko Twitcha in YouTuba
  • 02.30 – Proslavljanje 10. obletnice, ki jo bo gostil Dash
  • 03.00 – Riot Pls: 10th Anniversary Edition

Slabe novice torej za nas Slovence, ki bomo verjetno večino dogajanja prespali. A zagotovo se bo znašel kakšen oboževalec, ki si bo vse te zadeve ogledal v živo in potem prespal celo sredo.

Prenos v živo boste lahko spremljali preko sledeče povezave, spodaj pa si lahko ogledate napovednik, ki je bil v spočet v proslavitev tega pomembnega mejnika.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!