League of Legends danes praznuje svoj 10. rojstni dan

Težko je verjeti, da je minilo že celo desetletje, odkar je League of Legends privekal na svet in hipoma osvojil skoraj vso večigralsko publiko.

Čeprav se današnja mladež nagiba v battle royale vode, je League še vedno ena najbolj igranih iger na svetu in je morda najbolj izpopolnjena e-šport igra, ki jo lahko spremljamo na prenosih v živo.

Da je LoL velikan in da si zasluži proslavljanje, se zaveda tudi Riot. Tega je leta 2011 kupil kitajski Tencent, a to naj ne bi preveč vplivalo na filozofijo podjetja, ki se je v preteklemu letu znašlo v vročih vodah, zaradi domnevnih sovražnih pogojev na delovnem mestu.

Pustimo zgodovino zadaj in se raje posvetimo proslavljanju. To se bo začelo danes in Riot je skozi dan priredil veliko zanimivosti, ki jih boste lahko gledali preko prenosov v živo.

Proslavljanja se bodo začela zvečer in bodo trajala proti jutru. Poglejmo si urnik.

  • 19.00 – Začetek proslavljanja preko igre in prenosov v živo
  • 23.30 – “Showmatchi” iz League of Legends in Teamfight Tactics preko Twitcha in YouTuba
  • 02.30 – Proslavljanje 10. obletnice, ki jo bo gostil Dash
  • 03.00 – Riot Pls: 10th Anniversary Edition

Slabe novice torej za nas Slovence, ki bomo verjetno večino dogajanja prespali. A zagotovo se bo znašel kakšen oboževalec, ki si bo vse te zadeve ogledal v živo in potem prespal celo sredo.

Prenos v živo boste lahko spremljali preko sledeče povezave, spodaj pa si lahko ogledate napovednik, ki je bil v spočet v proslavitev tega pomembnega mejnika.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime