Najavljen Postal 4

Serija iger Postal je njega dni veljala za nekaj najbolj kontroverznega, kar je pričarala igričarska industrija. Zadevo preveva straniščni humor, kjer lahko na puško namontiraš mačka, uriniraš po mimoidočih in se spravljaš sekati glave z lopato.

Postal nikoli ni bil nekakšen prodajni hit, a si je pridobil bazo oboževalcev. Ti potrpežljivo čakajo na nadaljevanje že od leta 2011.

Razvijalec Running With Scissors je včeraj presenetil vse in kar naenkrat napovedal nadaljevanje, imenovano Postal 4: No Regerts.

Dobili smo napovednik, igra pa je že izšla na Steamu v sistemu Zgodnjega dostopa. Igra bo sledila predlogam predhodnikov, kjer bomo vsak dan dobili listo nalog, ki jih bomo morali opraviti v določenem časovnemu oknu. Zgodnja različica vsebuje zaenkrat samo seznam nalog za ponedeljek, služi pa tudi kot nekakšen uvajalni način, kjer se bomo seznanili z orožji in sprehajanjem skozi svet.

Glede na napovednik nas čakajo podobne vragolije, ko smo jih izvajali prej. To pomeni, da streljanje z vodno pištolo, polivanje bencina in scanje po mimoidočih. Klasični Postal torej, kjer ne bo manjkalo tudi natikanje mačk na dvocevko.

Mesto dogajanje je tokrat naselje Edenstin, igrali pa bomo zopet istega protagonista, ki se odzove na preprosto ime Postal Dude.

Spodaj si lahko ogledate prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime