Nova Divinity igra je bila zamrznjena za nedoločen čas

Divinity: Original Sin 2 štejem med enega najboljših novodobnih RPG-jev, to pa vam je lahko jasno tudi iz moje recenzije, kjer sem naslovu prilepil zelo visoko oceno.

Zato sem se toliko bolj veselil naslednje igre iz tega vesolja, ki jo je razvijalec Larian delal skupaj z studiom Logic Artists.

Divinity: Fallen Heroes naj bi v ospredje postavil taktično bojevanje, kjer bi lahko v bitkah nadzoroval celo četo različnih in prepoznavnih karakterjev iz Divinity vesolja.

Glede na to, da je bojevanje še nekako najboljši aspekt Original Sin naslovov, smo navdušenci nestrpno pričakovali nov projekt. Ta naj bi izšel že naslednji mesec, a pozorni ste verjetno opazili, da smo o Fallen Heroes dobili zelo malo informacij.

Zle slutnje so bile upravičene in jih je včeraj potrdil sam razvijalec Larian. V izjavi na svoji strani so povedali, da je pri igri postalo očitno, da bi Fallen Heroes potreboval še veliko več časa za razvoj. Takšnega finančnega zalogaja si sedaj ne moremo privoščiti, saj vso njihovo pozornost zahteva Baldur’s Gate 3, zato je Fallen Heroes trenutno postal zamrznjen.

Projekt ni preklican, ni pa jasno, kdaj se bo razvoj nadaljeval in če bo ta še potekal v navezi z Logic Artists.

Vsekakor žalostna novica, tako da nam je zaenkrat ostal samo napovednik in upanje, da bo Fallen Heroes nekoč v prihodnosti postal realnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime