Nova Divinity igra je bila zamrznjena za nedoločen čas

Divinity: Original Sin 2 štejem med enega najboljših novodobnih RPG-jev, to pa vam je lahko jasno tudi iz moje recenzije, kjer sem naslovu prilepil zelo visoko oceno.

Zato sem se toliko bolj veselil naslednje igre iz tega vesolja, ki jo je razvijalec Larian delal skupaj z studiom Logic Artists.

Divinity: Fallen Heroes naj bi v ospredje postavil taktično bojevanje, kjer bi lahko v bitkah nadzoroval celo četo različnih in prepoznavnih karakterjev iz Divinity vesolja.

Glede na to, da je bojevanje še nekako najboljši aspekt Original Sin naslovov, smo navdušenci nestrpno pričakovali nov projekt. Ta naj bi izšel že naslednji mesec, a pozorni ste verjetno opazili, da smo o Fallen Heroes dobili zelo malo informacij.

Zle slutnje so bile upravičene in jih je včeraj potrdil sam razvijalec Larian. V izjavi na svoji strani so povedali, da je pri igri postalo očitno, da bi Fallen Heroes potreboval še veliko več časa za razvoj. Takšnega finančnega zalogaja si sedaj ne moremo privoščiti, saj vso njihovo pozornost zahteva Baldur’s Gate 3, zato je Fallen Heroes trenutno postal zamrznjen.

Projekt ni preklican, ni pa jasno, kdaj se bo razvoj nadaljeval in če bo ta še potekal v navezi z Logic Artists.

Vsekakor žalostna novica, tako da nam je zaenkrat ostal samo napovednik in upanje, da bo Fallen Heroes nekoč v prihodnosti postal realnost.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Beat Saber sedaj končno omogoča preigravanje polke Na Golici

Beat Saber je danes star že skoraj dve leti, a še vedno gre za morda najbolj popularno VR igro, ki jo poznajo...

Samurai Jack se vrača v obliki nove igre

Samurai Jack je bila risana serija, ki je začela svojo življenjsko pot leta 2001 in nekaj časa se je zdelo, da so...

Resident Evil 3 Remake dobil nov, 15-minutni igralni posnetek

Resident Evil 3 Remake se počasi približuje izidu in tako dobivamo glede igre čedalje več informacij, zagnala pa se je tudi oglaševalska...

Microsoft bo v Windows 10 ubil tiste nadležne ploščice, ki jih ni uporabljal nihče

Če uporabljate Windows 10, in bilo bi presenetljivo, če ga ne bi, potem ste ob kliku na Start ikono zagotovo že videli,...

Steamova nova funkcija iskanja poenostavi iskanje iger

Prednosti Steam trgovine v primerjavi z Epic Games platformo postajajo vsak dan večje. Seveda je to tudi logično, saj je Steam na...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!