Riot Games dela na svojem Overwatchu

Riot Games, studio, ki stoji za popularno igro League of Legends, se je odločil, da ima dovolj dela samo na igrah, kjer celotno akcijo nadzorujemo samo s klikanjem po mapi in kjer nastopajo samo njihovi LoL junaki.

Zato so se odločili pogledati izven svojih okvirov in opazili so, da ima Blizzard kar nekaj privlačnih naslovov, katerim manjka konkurence. Tako so se odločili izdelati svojo kvartopirsko igro Legends of Runeterra, katera bo napadla uveljavljeni Hearthstone, močno zanimiva pa jim je tudi večigralska streljačina Overwatch.

Njihov nov projekt se imenuje Project A, to pa je zaenkrat samo kodno ime. Več kot očitno je, da zadeva namerava biti neposreden konkurent Overwatchu, a je zaenkrat še v zgodnji fazi razvoja, zato o njemu dolgo časa ne bomo slišali ničesar – vsaj dokler razvijalec ne bo imel česa več za pokazati.

Riot je povedal, da bo Project A veliko poudarka dal na borbo proti goljufivcem, trud pa bo vložen v fer igralno polje, kjer latenca ne bo igrala vloge. Zanimivo je tudi to, da je to prvi Riotov projekt, ki ne bo vseboval League of Legends karakterjev in okolice, ampak bomo dobili nekaj povsem svežega.

Spodaj si lahko ogledate prve igralne posnetke in očitno je, da je zadeva še daleč od dokončane, saj manjka še ogromno stvari. A vseeno projekt že v trenutni fazi izgleda zabavno in Overwatchu bi zagotovo prav prišla neka nova konkurenca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime