League of Legends bo dobil svojo igro s kartami Legends of Runeterra

Uf, včerajšnja 10. obletnica igre League of Legends je izrodila ogromno stvari, ki bodo praktično zapolnile našo celotno domačo stran.

Nova pretepaška igra, simulacija e-športne ekipe ter animirana serija so eni bolj zanimivih projektov, ki jih trenutno kuje Riot. Ta bo očitno poskušal zavzeti Blizzardovo mesto, saj vsaj dva njihova projekta močno spominjata na izdelke razvijalca, ki si je zaradi Hong Kong kolobocij močno očrnil ime med igralci.

Tako je Riot napovedal novo igro s kartami Legends of Runeterra in ni vam potrebno biti nek hud poznavalec igričarske industrije, da vam je jasno, da zadeva močno spominja na Blizzardov Hearthstone.

Igranje precej spominja na njihovega največjega konkurenta, kjer bo Warcraftove junake zamenjala pisana četica LoL šampion, ki jih je danes že več kot 140.

Riot želi Legends of Runeterra narediti manj kompleksno in bolj dostopno igro, kot je Hearthstone. Želijo se znebiti “grinda” za kartami in za razliko od Hearthstona, kjer si kupil skupek kart in upal, da boš v paketu prejel tisto, ki jo dejansko potrebuješ, bodo igralci v Legends lahko pisane podobice kupili kar direktno. Seveda pa bo moč karte odklepati tudi samo z igranjem, če že ne želite razvijalcu odšteti težko prisluženih evrov.

Legends of Runeterra izide enkrat v 2020, špil pa bo na voljo tako na PC-ju kot tudi mobilnih napravah. Trenutno se lahko registrirate za 5 dni trajajoči demo, ki pa zaenkrat še ni na voljo.

Spodnji video vam bo prikazal, česa vse se lahko veselite, ko bo zadeva končno prispela v vaše roke.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!