WWE 2K20 je kandidat za najslabšo igro leta

WWE 2K20 je igra, ki je očitno tako zanič, da je zadeva postala že prava komedija. Ta arkadna simulacija rokoborcev je izšla le par dni nazaj, a na internetu se je pojavila že kompilacija posnetkov, ki kažejo katastrofalno trenutno stanje igre.

WWE franšiza je letos zamenjala razvijalca in novinci očitno niso bili kos izzivu. WWE 2K20 je primer igre, ki bi moral preživeti vsaj še pol leta v aktivnem razvoju, saj hrošči mezijo iz vsakega kotička.

Da je z igro nekaj narobe smo že pisali, a takrat smo se osredotočili samo na ostarelo podobo z dialogom, spisanim za 5 letnike. Sploh se nam ni sanjalo, da bo špil vseboval tudi katastrofalno animacijo in učinke fizike, ki borce razmetavajo vsepovprek.

Reddit tema je nabrala ogromno takšnih vtisov, a vse ne gre samo na račun traparij s fiziko. Nekateri igralni načini preprosto manjkajo: ne morete več ustvarjati prav svojih obračunov, ne morete ustvarjati svojih aren, ko rokoborec prihlača v areno se noče ugasniti njegova uvodna glasba in še in še. Večigralski način pa je bolje, da sploh ne preizkusite, saj vas bo poleg vseh naštetih težav udaril še pošten zamik.

Kratko so potegnili tudi tisti, ki so si naročili zbirateljske različice igre. V paketu, ki stane 130 $, bi morali prejeti sliko rokoborca z avtentičnim avtogramom, a nekateri podpisa niso dobili. Eden od zvezdniških rokoborcev Edge je razburjen in je igralce obvestil, da mu slike pošljejo na dom in jim bo podobice podpisal in lastoročno poslal nazaj.

Nič čudnega potem, da WWE 2K20 zaenkrat na Steamu drži oceno “Mostly Negative”. Zadeve se izognite na vsak način in si raje oglejte kakšne smešne posnetke, ki so jih pripravili drugi igralci.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime