Fallout 76 naročniški model je star 1 dan in ima že ogromne težave

Včeraj smo pisali o odločitvi razvijalca Bethesda, da v svojo kontroverzno igro Fallout 76 vpelje naročniški model, imenovan Fallout 1st.

Odločitev je močno razburila igričarsko skupnost, saj osnovna igra še danes ni v celoti popravljena, zato je dodatno mesečno plačevanje v višini 13 € kar drzna prošnja.

Vendar so se nekateri vseeno odločili zadevo vsaj preizkusiti in namesto, da bi jih zadeva razveselila, so za svoj odštevek denarja prejeli lepo dozo novih težav.

Prva težava leti na račun zasebnih strežnikov. Zadeva naj bi vam omogočila ustvarjanje prav svojih svetov, v katerega bi lahko povabili še 7 drugih prijateljev. A igralci so ob vstopu v svoj zasebni svet odkrili, da je nekdo že bil tam. Tako so naleteli na oropane zabojnike in mrtve NPC-je. Problem namreč tiči v dejstvu, da se lahko v vaš zasebni strežnik poveže vsak, ki ga imate na listi prijateljev, pa čeprav ga tja niste povabili. Opcije, da bi zaklenili strežnik trenutno ni. Prav tako ti strežniki niso obstojni, saj lahko ujamete vse delavnice in postavite pobiralce surovin, a naslednji dan se bo vse resetiralo, tako da boste morali začeti znova. Ta obstojnost svetov naj bi prišla kasneje, a zaenkrat še ni omogočena.

Fallout 1st naročniki so med dobrotami prejeli tudi posebne skrinje, v katerega lahko spravite neskončno število surovin. Žal pa zadeva ne deluje pravilno in igralci so odkrili, da ob pologu “scrapa” v skrinjo, slednji preprosto izgine. Ne pomaga ponoven zagon, niti ni nobena druga rešitev – “scrap” je preprosto izginil.

Ali bo Bethesda povrnila te izgubljene predmete, še ni jasno, a nekako imamo občutek, da je odgovor ne.

Mimogrede, danes je izšel The Outer Worlds, na kateremu sta delala originalna fotra Fallout serije. Samo toliko, če slučajno iščete alternativo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime