The Last of Us Part 2 bo malce zamudil

The Last of Us Part 2 je zagotovo eden najbolj težko pričakovanih naslovov in je tudi morda zadnja, večja ekskluziva, ki bo prispela na konzolo PlayStation 4.

Dolgo časa smo igralci ugibali, kdaj bo presneta zadeva, po letih razvoja in skrivnostnosti vendarle prispela na naše obtelevizijske škatlice. Sony ter razvijalec Naughty Dog sta nedolgo tega končno razodela ta datum in vsi smo si na koledarju obkrožili 21. februar 2020.

Vendar pa smo se ušteli. Režiser igre Neil Druckmann je izjavil, da je bil februar preprosto preveč blizu, da bi The Last of Us Part 2 spravili na nivo kvalitete, ki se tudi pričakuje od razvijalca Naughty Dog.

Zato so se odločili izid prestaviti. Novi datum za The Last of Us Part 2 je tako postal 29. maj 2020. To je kar precejšnji zamik, a veliko raje bi igrali spoliran izdelek, namesto da nato mesece čakamo na popravke.

V prvi polovici 2020 nam tako zagotovo ne bo dolgčas. Aprila nas bo pričakal izid Cyberpunka 2020, dober mesec pa se bomo še zabavali ob The Last of Us Part 2, ki nas bo tokrat postavil v vlogo odrasle protagonistke Ellie.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime