The Last of Us Part II končno dobil datum izida

Igro The Last of Us štejem osebno za ene izmed najboljših iger, kar sem jih imel čast izkusiti in vse odkar sem leta nazaj ugledal zaključno špico, sem nepotrpežljivo čakal novice o nadaljevanju.

Da bo to prišlo, ni bila nikakršna skrivnost. Igra je razvijalca Naughty Dog prikovala med zvezde igričarske industrije in je tudi poskrbela za dobro prodajo konzole PlayStation 4. Sony bi bil naravnost neumen, če nam ne bi pripravil nadaljevanja in The Last of Us Part II je bil tako najavljen in dobil tudi že dva vzdušna napovednika.

Včeraj se je odvil dogodek State of Play, katerega organizira Sony in vsi smo nepričakovano čakali, če bomo nemara vendarle dobili datum izida.

In to se je končno tudi zgodilo. Naughty Dog nam je priskrbel povsem nov napovednik, iz katerega kar kaplja atmosferičnost. Napovednik je odlično zrežiran in ne prikaže preveč, a hkrati tudi ni preveč skrivnosten.

Tako lahko vidimo, da bo glavno vlogo igrala Ellie, za katero smo skrbeli v izvirniku. Punca je sedaj povsem odrasla in si je našla tudi ljubezensko sopotnico – punco z imenom Dina.

Ne bo manjkalo snežno obarvane okolice, očitno pa se bomo podali tudi v večja mesta. Družbo nam bodo delali nekateri stari karakterji, kjer seveda ne bo izostal glavni protagonist enice, Joel.

The Last of Us Part II bo izšel naslednje leto, natančneje se bo to zgodilo 21. februarja 2020. Ni več tako daleč, kajne?

Do pozne zime lahko uživate v spodnjemu napovedniku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime