Twitch izgubil še eno zvezdo – Shroud je sedaj ekskluzivno na Mixerju

Potem, ko je nedolgo nazaj Twitch zapustil Ninja in široko objel platformo Mixer (za kar naj bi mu Microsoft plačal zajetnih 50 milijonov dolarjev), se je na enako pot podal tudi znani streamer Shroud.

Michael “Shroud” Grzsesiek je to potezo nenadoma objavil na svojemu Twitter profilu, zraven pa posnel še video, ki je precej zabaven. Shroud morda ni takšna medijska zvezda kot Ninja, kateri se je pojavil tudi na ameriških pogovornih oddajah, a gre vseeno za izredno pomembno osebnost.

Shroud je bivši Counter-Strike: Global Offensive profesionalni igralec, na svojemu kanalu pa je preigraval tudi Apex Legends in Minecraft. Priboril si je širok krog oboževalcev, saj ga je ob odhodu sledilo 6.5 milijonov gledalcev Twitcha, kar ga je postavilo na drugo mesto – edini pred njim je bil Turner “Tfue” Tenney.

To je boleč udarec za Twitch in je še en dokaz, da Microsoft s svojo platformo misli smrtno resno. Shroud se ne obremenjuje preveč: poleg tega, da mu je Microsoft zagotovo namenil lep kupček denarja, njegov kanal na Mixerju raste ekstremno hitro. Med časom pisanja je že zagnal svoj prenos v živo, kjer ga trenutno spremlja čez 25.000 istočasnih gledalcev, nabral pa si je že 327.000 sledilcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime