Ubisoft zaradi slabe prodaje Ghost Recon Breakpointa zamaknil igre Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine in Gods & Monsters

Ghost Recon Breakpoint ni bil res popolnoma zanič igra, ni bila pa spet nič posebnega. Šlo je samo za še eno večigralsko streljačino, ki ni imela neke prave identitete, kar smo tudi ocenili pri našemu opisu.

Zaradi tega je trpela tudi prodaja, kar je v zadnjemu poročilu priznal tudi založnik Ubisoft. Direktor podjetja Yves Guillemot je povedal, da je bila za njih prodaja Breakpointa zelo razočarajoča, a da nad njim ne bodo obupali in ga bodo popravili in podpirali še naprej. Ubisoft dejansko stoji za takšnimi besedami, saj so enako naredili za sprva slabo sprejeti igri Rainbow Six Siege ter For Honor in dandanes sta ti dve igri povsem sprejemljivi.

Rezultat slabe prodaje je vplival tudi na njihove bodoče naslove. Založnik želi razvijalcem omogočiti dovolj časa, da razvijejo kvalitetne naslove, ki bodo navdušili takoj ob izidu, zato so bile igre Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine in Gods & Monsters zamaknjene v naslednje fiskalno leto, katero štarta 1. aprila 2020. Watch Dogs Legion bi moral iziti 6. marca 2020, Gods & Monsters pa še prej – 25. februarja. Sedaj boste na te igre morali še malce počakati, Ubisoft pa zaenkrat ne razkriva bolj točnih datumov.

Izdali naj bi še dve AAA igri, vendar se založnik ni razjasnil, kateri naj bi to bili. Ena od teh je zagotovo Skull & Bones, katera še vedno nima datuma izida, medtem ko je morda druga novi Assassin’s Creed.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime