Electronic Arts praktično potrdil vrnitev svojih iger na Steam

Se spomnite, ko smo pisali o skrivnostnih namigih, da se znajo morda kmalu igre založnika Electronic Arts kmalu spet pojaviti spet na Steamu? Sedaj je te govorice praktično potrdil EA in to kar preko svojega Twitter računa.

EA igre že dolgo časa ne domujejo na največji spletni digitalni platformi za igre, saj so leta nazaj raje spočeli svoj servis Origin in tako vse procente od prodaje raje ohranili zase.

A sedaj je očitno napočil čas za spremembo in EA bo skoraj vsekakor ponudil svoje igre tudi na Steamu. Ta namig so podkrepili s spodnjim videom na Twitterju, ki je preprost, a hkrati pove veliko. Vidimo lahko samo skodelico, z logotipom EA-ja iz katere se kadi para. Para, štekate? V angleščini Steam?

Glede na namige skozi teden znajo na Steam prispeti samo starejše EA-jeve igre, a morda nas presenetijo in na platformo dodajo tudi najnovejše naslove.

Poteza EA-ja je vsekakor čudna in vprašanje ostaja, zakaj se vračajo. Morda njihove igre le niso šle tako dobro v prodajo? EA je vsekakor pri prodaji iger naletel že kar na nekaj težav: Star Wars Battlefront II je bil rpava katastrofa, slabo se je odrezal tudi Anthem. Morda je Disney zahteval večje prodajne številke za prihajajočo igro Jedi Order? Bomo videli, uradna najava verjetno sledi kmalu.

Mimogrede, ne bi bilo kul, da bi bila uradna najava narejena tako, da bi v naslednjemu videu to isto skodelico pobral Gabe Newell, spil iz nje požirek in pomežiknil kameri?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime