Je Shadowlands naslednja razširitev za World of Warcraft?

BlizzCon je takorekoč pred vrati in čas je, da se na spletu pojavi cel kup govoric glede vseh iger, ki jih je morda za razkritje pripravil razvijalec Blizzard.

Overwatch 2 je postal praktično že realnost, pojavljati pa so se začeti tudi namigovanja na naslednji dodatek za World of Warcraft.

Govorimo seveda o razširitvi za glavni World of Warcraft in ne za njegovo vanilijsko različico Classic, katera je pred kratkim dobila novi raid Dire Maul.

Na spletu so se pojavile prve promocijske slike, ki naj bi promovirale novo razširitev, ta pa naj bi se imenovala Shadowlands. Na reklamni pasici, ki naj bi promovirala majice, lahko vidimo sliko Lich Kinga Bolvar Fordragona, ki je prevzel krono Lich Kinga, potem ko so heroji pogumno zaklali prejšnjega lastnika Arthas Menethila.

Pojavila se je še ena reklama, ki naj bi igralce pozvala v svet Shadowlandsa. Igralci naj bi lahko raziskovali deželo Bastion in spoznali Kyriona. Zanimivo je tudi, da naj bi dodatek prinesel nove veščine igralnih razredov.

Shadowlands v World of Warcraftu ste igralci že obiskali. Gre za tisto dimenzijo, ki jo obiščemo, ko v igri umremo in preklinjajoč tečemo nazaj do svojega trupla. Takrat preidemo v Shadowlands deželo, kjer se počutimo kot duh, medtem ko zagledamo zasanjano in zabrisano okolico.

Tudi promocijska podoba precej spominja ne nekakšno skrivnostno deželo, ki bi jo zagotovo lahko pripisali Shadowlandsu.

Seveda je vse zaenkrat samo ugibanja in prav možno je, da si je nekdo vzel čas za Photoshop in pričaral takšne slike. Bomo videli 1. in 2. novembra na BlizzConu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime