Smo dobili prve slike igre Overwatch 2?

Približuje se tradicionalni dogodek BlizzCon, ko bo razvijalec Blizzard razkril vsa svoja presenečenja. Na svoji strani so že razkrili urnik poteka dogodka in pričela so se ugibanja glede tega, kaj vse naj bi nas čakalo v prihodnosti.

Že dolgo časa krožijo govorice, da naj bi Blizzard delal na drugemu delu večigralske streljanke Overwatch.

Da bo zadeva postala resničnost je najprej razkril novinar Rod ‘Slasher’ Breslau, ki dela za ESPN. Pridobili naj bi dokumente, iz katerih je razvidno, da nas čaka res pravo nadaljevanje.

To naj bi bila koncentrirano na PvE vsebino, kjer bodo igralci premagovali ovire v sodelovalnem načinu. Čakajo nas tudi novi talenti herojev ter štorijalna misija, ki jo boste lahko preigravali s še tremi igralci. Ta naj bi se dogajala v Rio de Janeiru, celotni Overwatch 2 pa naj bi bil močno osredotočen na podajanje zgodbe.

Streamer Stylosa je nato na Twitterju razkril tudi prve slike, kjer lahko vidimo nove talente za Tracer in sliko karakterja Sojourn. Tretja slika kaže skupino herojev, ki stojijo za nekakšno načrtovalno mizo.

Grafično zgleda zadeva praktično identično predhodniku in pojavila so se ugibanja, če bo Blizzard šel po poti Fortnita, ki je pred kratkim izdal svoje drugo poglavje. Tako zna Overwatch namesto pravega nadaljevanja doživeti samo pošteno predelavo, v kateri bomo prejeli nove igralne načine.

Več bo znanega v začetku novembra, ko štarta BlizzCon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime