Kaj vse je prejel zmagovalec tekmovanja Top YouTuber Slovenija 2019?

Že en teden je minil, odkar smo zaključili z našim dogodkom Gaming brez izgovorov #4 in poročilo iz dogajanja si lahko preberete na sledeči povezavi. Poleg turnirjev, igranja iger in druženja z YouTuberji, smo podelili kar nekaj nagrad in s tem poskrbeli, da je praktično vsak tekmovalec zapustil dogodek s prešernim nasmehom na obrazu.

Morda pa ste opazili, da med vsem dogajanjem nismo podelili tiste glavne nagrade, ki si jo je zaslužil zmagovalec tekmovanja ScorpLZ. To nismo naredili iz neke hudobije ampak je preprosto zmanjkalo časa, da bi zadevo spravili med vse to pestro dogajanje.

A ScorpLZ ni ostal brez svojih priboljškov. Pošteno povedano, niti nismo vedeli kaj mu podariti, zato smo se odločili, da naj se odpravi na spletno trgovino EIGRE.si in si sam zbere dobrote. Kul, kajne?

ScorpLZ si je za osnovo zbral najprej kvaliteten stol UVI Gamer Blue, ki bo predvsem namenjen njegovi punci, ta pa se namenja v svet streamanja. Seveda za takšno kariero potrebuješ kvalitetno sedalo in smo več kot veseli, da smo ji lahko pomagali pri zagonu kariere.

Seveda pa človek potrebuje tudi kvalitetno periferijo. ScorpLZ si je tako iz trgovine zbral kamero Logitech BRIO 4k, ki je sposobna oddajati stream v najvišji resoluciji. Za tipkanje bo poskrbela prikupna tipkovnica Ducky ONE 2 Mini Gaming, za klikanje pa MEDIACOM AX899 optična brezžična miška, ta pa bo drsela po podlagi Goliathus Extended Chroma. Brez kvalitetnih slušalk seveda ne gre in glasba se bo predvajala preko HyperX Cloud Flight slušalk.

Mislimo, da smo se dobro odrezali in pošteno razveselili našega zmagovalca. Spodaj si lahko ogledate njegov “unboxing”, ne pozabite pa tudi preveriti slik iz našega dogodka!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime