Blizzard objavil spored za BlizzCon 2019 in očitno nas čakajo velika presenečenja

Približuje se tradicionalni BlizzCon, ki se bo kot vedno odvil 1. novembra v Anaheimu. Blizzard ta dogodek vsako leto izkoristi za izvedbo različnih tekmovanj iz svojih iger, hkrati pa svojim privržencem prikažejo svoje prihajajoče projekte. Tudi za letos so predčasno razkrili urnik poteka dogajanja, ki obljubljajo veliko.

Letos gledalce čakajo turnirji iz iger Overwatch, Starcraft 2 ter Hearthstone. Ti dogodki bodo zagotovo pritegnili oko e-šport navdušencev, a letos je hudo zanimivo nekaj drugega.

Blizzard bo na glavnemu odru pripravil štiri različne prezentacije. Te so na njihovemu urniku označene samo kot “Coming Soon” in več kot očitno je, da nas čaka napoved novih iger.

Kaj te so, je zaenkrat samo ugibanje. Če bi polagal stave, bi rekel da se bo na odru zagotovo pojavila oznanitev Diabla 4. Zelo verjetno bo razvijalec napovedal tudi nov dodatek za World of Warcraft in morda nas kakšne novice čakajo glede predelave Warcraft 3 Reforged.

Vendar pa nič od tega ni potrjenega, zato je pametno obdržati trezno glavo.

Blizzard je namreč na lanskem BlizzConu hudo razočaral in požel masovno neodobravanje iz strani svoje publike. Seveda ne smemo pozabiti tudi na njihovo cenzuro Hong Kong igralca in ta njihova nespametna poteza še vedno na njih meče ogromno senco. Izpred prizorišča se že pripravljajo protesti, ni pa dvoma, da bo nek junak pri vprašanjih publike stopil pred mikrofon in razvijalca zbodel s kakšnim kontroverznim vprašanjem.

Blizzard zato zagotovo pripravlja velike stvari, saj bo tako poskušal vsaj malo popraviti svojo javno podobo. BlizzCon štarta 1. novembra, prvi prenos pa si boste lahko v živo ogledali ob 20.00.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!