Death Stranding prihaja na PC, a boste morali malce počakati

Ena najbolj skrivnostnih in tudi težko pričakovanih iger letošnjega leta je zagotovo Death Stranding.

To je špil, ki je nastal pod vizionarskim očesom priznanega režiserja iger Hideo Kojime, v njem pa bo glavno vlogo nosil Norman Reedus, poznan iz serije Živi mrtveci. Slednji bo igral karakterja z imenom Sam, ta pa se bo trudil zopet povezati civilizacije, pri čemur bodo veliko vlogo nosili dojenčki. Čakajo nas tudi preživetvene mehanike, kjer ne bo manjkalo plezanja po lestvah ter uriniranja, iz česar bodo zrasle gobe. Sem vam rekel, da je zadeva čudna.

Dobra novica je, da bomo to bizarnost lahko izkusili tudi PC-jaši. Death Stranding se je dolgo smatral kot ekskluziva za PlayStation 4, a to po novem drži samo polovično. Gre za omejeno ekskluzivo, saj bodo PS4 igralci zadevo lahko pričeli preigravati že 8. novembra, medtem ko boste PC-jaši morali na svojo kopijo malce počakati.

Razvijalec Kojima Productions je preko Twitterja objavil, da bo Death Stranding na računala prispel zgodaj poleti 2020, žal pa nekih dodatnih informacij niso razkrili. Ve se, da bo za PC distribucijo poskrbel založnik 505 Games in ne Sony, saj slednjemu očitno še vedno računalniški trg preveč zaudarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime