The Mandalorian dobil nov napovednik

Bitka različnih pretočnih servis je trenutno bolj vroča kot kadarkoli. Za vaš televizijski zaslon se borijo Netflix, Amazon Prime, HBO Max in Disney+. Slednji se želi zavihteti na sam vrh teh ponudnikov, saj Disney vsebuje bogat katalog, za katerega komaj čakajo, da bodo ljudje odšteli mesečno naročnino.

Pri Disney+ bo veliko vlogo igrala vsebina Vojne zvezd. Ravno zato vlagajo ogromne količine denarcev v razvoj novih projektov in res upam, da se bodo govorice za The Old Republic trilogijo izkazale za resnične. The Mandalorian bo medtem moral potešiti vse vaše Star Wars želje in zadeva je včeraj dobila še svoj drugi napovednik.

V njem boste videli ogromno streljanja, počasne hoje glavne karakterja ter nekaj zanimivih robotov. Zanimivo je, da je to po dolgem času napovednik za Star Wars, ki ne vsebuje niti enega žaromeča.

V glavni vlogo bo zaigral Pedro Pascal, serija pa boste lahko začeli spremljati 12. novembra, ko bo tudi uradno štartal servis Disney+. No, ne za nas umazane Evropejce, saj bo nam servis omogočen šele enkrat v 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime