Ustvarjalca serije Igra prestolov naj bi delala na novi Star Wars trilogiji, ki naj bi se dogajala v času Old Republica

Včasih res ne vem, zakaj obstajajo e-maili, telefonske številke ali pa zakaj sem sploh ustvaril Discord kanal. Namreč ni mi jasno, kako me ni nihče kontaktiral in obvestil, da se je na medmrežju pojavila govorica, da nameravajo po moji omiljeni seriji iger, Knight of the Old Republic, narediti trilogijo novih Star Wars filmov!

Govorica je sicer že malce stara, a morda je med vami kakšen nesrečnik, ki za njo, tako kot jaz, do sedaj še ni slišal.

Da na novi trilogiji Star Wars filmov delata ustvarjalca serije Igra prestolov, David Benioff in Dan Weiss, je bilo že uradno potrjeno. To pa je tudi vse, kar je znanega uradno, a na spletni strani Star Wars News Net se je pojavila zanimiva govorica.

Glede na njihove vire, naj bi se nova trilogija odvila v času Stare Republike, ta pa je obstajala okoli 3.600 let pred Skywalker dogodki. Takrat se je po vesolju sprehajalo na tisoče Sithov in Jedijev, kar seveda omogoči ogromno možnosti za razvoj povsem nove zgodbe.

Oboževalci že dolgo časa vzklikajo, da Star Wars potrebuje nov zagon, saj so filmi Skywalker sago obdelali že neštetokrat in je tako franšiza postala že kar malce dolgočasna. Glede na vir, bi Disney rad odprl Star Wars časovno os za novo publiko, saj želi na svojo stran dobiti gledalce Igre prestolov. Scenarij naj bi po poročanjih kmalu dobil zadnjo vrstico in snemanje naj bi se začelo že te jeseni.

Stara Republika velja kot srednji vek Star Wars okolja, kar je kot naročeno za Game of Thrones ustvarjalca. Upamo, da se govorice izkažejo za resnične in da bomo na velikih ekranih vendarle ugledali zaključek Knights of the Old Republic sage, za katero smo je bili leta nazaj prikrajšani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime