Game of Thrones je umrl za brezveze – ustvarjalca serije David Benioff in D.B. Weiss ne bosta posnela Star Wars trilogije

David Benioff in D.B. Weiss sta svojo svetovno slavo doživela zaradi serije Igra prestolov in nekaj časa se je zdelo, da bosta tipa postala dve novi imeni Hollywooda, za katera se bo potegoval slehernik.

To se je na nek način tudi zgodilo, a morda so se vsi snubci pri svojih prošnjah malce ušteli. Game of Thrones je imel na koncu katastrofalen zaključek in zadeva je postala črna pika televizijske hiše HBO.

Preden pa se je zgodil ta velik preobrat, ki še vedno zvoni po kotičkih interneta, je dvojec v svoje pisarne poklical Disney. Naročil jima je izdelavo povsem nove trilogije, ki naj bi se umaknila od Skywalker ere in začela pripovedovati povsem svojo zgodbo. Seveda je pogodba ponujala tudi masten zaslužek in pojavili so se sumi, da sta David Benioff in D.B. Weiss želela Game of Thrones čim prej zaključiti, saj sta želela čim prej v žep pospraviti kovance, ki jima jih je nudil Disney. Posledica tega naj bi bil tudi prej omenjeni slab zaključek.

Žal je Game of Thrones umrl nečastne smrti povsem brezveze. Dvojec je namreč avgusta podpisal novo pogodbo z Netflixom, kateri naj bi jima takrat ponudil kar 200 milijonov dolarjev. Tipa sta včeraj izgruntala, da je časa v dnevu premalo in da se bosta na žalost morala odpovedati snemanju Star Wars tehnologije.

Sicer sta bila ob uradnem slovesu polna lepih besed glede franšize, ki jo je leta 1977 začel George Lucas. A vprašanje ostaja, ali sta se od trilogije, ki naj bi svojo premiero doživela leta 2022, res poslovila sama, ali pa ju je Disney, zaradi njunega hitrega padca v popularnosti, odslovil kar sam.

Nova trilogija je tako trenutno ostala brez vodilnega moža, mi pa še vedno upamo, da se bo nova zgodba vrtela okoli The Old Republic ere.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime