Nova Game of Thrones serija se bo imenovala House of the Dragon

Že nekaj časa je znano, da svet Igre prestolov ne bo samo ostal samo pri eni seriji, ampak da nas čaka še kar nekaj projektov v tem fantazijskemu svetu, ki je z zadnjo sezono precej razočaral svoje privržence.

Pisatelj George R.R. Martin je že dolgo nazaj namignil, da nas čakajo vsaj štirje novi Game of Thrones projekti, vsi pa bodo izvedeni pod budnim očesom HBO-ja, a noben od njih naj ne bi nadaljeval zgodbe, saj se gre za pred-dele.

Pri enem od teh projektov je sodeloval scenarist Bryan Cogman, a je bila zadeva preklicana aprila, včeraj pa je HBO sporočil, da je preklical tudi serijo, v kateri naj bi glavno vlogo igrala Naomi Watts. Ta pred-del še ni imel imena, a posneli naj bi dragega pilota, vendar so ugotovili, da bi za uspešno snemanje potrebovali čisto preveč denarja.

En projekt pa je vendarle preživel in ta je uradno dobil zeleno luč. Produkcijski ekipi celo ne bo potrebno posneti pilota, saj bo zadeva zagotovo prišla na njihov servis HBO Max in sicer pod imenom House of the Dragon.

Serija se bo dogajala 300 let pred Game of Thrones dogodki, slonela pa bo na Martinovi knjigi Fire & Blood. Zgodba se bo vrtela okoli hiše Targaryen, tako da nas čaka veliko jezdenja zmajev, bojevanja in incesta.

Pri House of the Dragon bo tesno sodeloval George R.R. Martin, za scenarij bo poskrbel Ryan Condal, prvo epizodo pa bo režiral Miguel Sapochnik.

Kdaj bo zadeva dejansko prišla na naše ekrane še ni znano, a zagotovo nas čaka še par let čakanj do S01E01.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Če bodo serijo posneli tako kot so zadnjo sezono Game of Thrones, potem je ne bom gledal niti minuto … če jo bodo posneli tako kot prve štiri sezone, pa ne bom zamudil niti sekunde serije.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime