Modderji ustvarili Vampire: The Masquerade – Bloodlines preddel

Vampire: The Masquerade – Bloodlines velja za eno najboljših RPG iger, ki so kadarkoli pozdravile naše PC-je.

Naslov, ki je pokopal razvijalca Troika Games, je sicer izšel v katastrofalnemu stanju. Razvijalec je bil takrat prisiljen v hitri zaključek projekta, zato smo dobili špil, ki je bil prežet s hrošči in strojno neoptimiziranostjo.

A jedro igre je bilo odlično in k popravljanju naslova se je spravila navdušena modderska skupnost. Na popravkih že dolgih 15 let dela razvijalec, znan pod imenom Wesp5 in njegov “Unnoficial Patch” je postal obvezen dodatek, brez katerega je bolje, da se sploh ne spravljate preigravati te igre.

Popravek je postal tako popularen in priznan, da je najnovejšo verzijo na Twitterju objavil kar založnik Paradox, kateri skrbi za prihajajoče nadaljevanje Bloodlines 2.

A poleg posodobitve je Wesp5 igralcem pripravil še eno presenečenje. Združil se je z modderjema Hareishan in EntenSchreck in ekipa je skupaj počela preddel, ki se imenuje preprosto Prequel.

Ta pove zgodbo, ki je pripeljala do dogodkov v Bloodlines. Zadeva bo izšla v epizodnemu formatu in prva od teh je sedaj že na voljo za prenos.

Prvi odzivi so zanimivi in vzpodbudni, treba pa je vzeti v zakup, da ni nobenega zvočnega podajanja. A morda je to odličen izgovor, da ponovno preigrate original, v pripravi na nadaljevanje, katero je pred kratkim doživelo zamik izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime