Tisti Diablo za mobilne telefone dejansko izgleda spodobno

Lani je Blizzard na svojem vsakoletnem festivalu BlizzCon močno razhudil vse svoje privržence, ko so najavili mobilno različico Diablo, podnaslovljeno Immortal. Problem je bil, da niso najavili pričakovanega Diablo 4 in to je oboževalce napeljalo k misli, da bo Blizzard po novem delal samo še mobilne igrice, za katere pa vemo, da velikokrat niso ravno kvalitetne.

Letos je prišla obljubljena najava Diabla 4, povedali pa so tudi nekaj več besed o Diablo Immortal in pokazali prvi napovednik. In zadeva izgleda presenetljivo dobro.

Predvsem grafično gledano zna biti to en najlepših naslovov za mobilne naprave. Immortal stilsko precej spominja na tretji del in težko boste ostali ravnodušni ob vseh odličnih grafičnih eksplozijah in razpadanju demonskih trupelc.

A mobilna različica se bo od svojega starejšega brata precej razlikovala, saj bo velik poudarek na večigralnosti, čeprav boste lahko šli skozi igro povsem samotarsko. Igralci si bodo lahko delili svet, se včlanili v gilde ter se podali v temnice s še tremi drugimi sodelujočimi. Potrjenih je 6 igralnih razredov in med njimi ne boste ravno našli presenečenj: Monk, Wizard, Necromancer, Barbarian, Crusader in Demon Hunter.

Blizzard se tudi zaveda skrbi igralcev glede mikrotransakcij, a pravijo da si bodo vzeli čas, da bodo zadovoljili tako veterane kot tudi nove igralce.

Žal še vedno nimamo datuma izida, se pa lahko prijavite na beta testiranje in upate, da se bo to zgodilo enkrat kmalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime