Warcraft 3 Reforged bo precej manjši projekt, kot je bilo sprva napovedano

Za letošnji BlizzCon sem največ upov polagal v predelavo legendarne strategije Warcraft 3, ki bo v novi inačici nosila ime Reforged.

Žal pa na letošnjemu sejmu Blizzard dotični predelavi ni posvetil preveč pozornosti. Nekaj novih informacij smo vendarle dobili, a te, namesto da bi nas navdušile, so bolj kot ne razočarale na celi črti.

Razvijalec se je namreč odločil, da bo projekt precej manjši, ko je bilo sprva načrtovano. Še vedno bomo dobili nagrajeno grafično podobo, animacije in nekatere spremenjene mape v kampanji. Prav tako bodo še vedno imetniki originala lahko sodelovali v večigralskih bitkah s tistimi, ki so si dokupili Reforged verzijo.

Žal pa je Blizzard posekal kar veliko prej napovedanih pritiklin. Celo paleto sprememb si lahko ogledate na zgornji sliki, zagotovo pa v oko stopa dejstvo, da štorija ne bo predelana na način, ki bi bolje premostil štorijo med Warcraft 3 in World of Warcraft. Prav tako ne bodo predelave doživele vmesne sekvence, katere bodo storjene z igrinim pogonom. Audio podoba in zvočno podajanje dialogov bo prav tako ostalo isto, kot v originalu.

Warcraft 3 Reforged je pred kratkim omogočil beta dostop, kjer lahko preizkusite večigralstvo v vlogi ljudi in Orkov. Dostop je bil omogočen samo tisti, ki so si prednaročili Spoils of War edicijo igre, v torek pa bodo naslov lahko preizkusili tudi tisti, ki so za letošnji BlizzCon kupili virtualno vstopnico.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime