Blizzard začel prednaročnikom igre Warcraft 3: Reforged pošiljati beta povabila

Ne vem za vas, ampak sam bi na svojemu računalniku po dolgemu času res rad pognal pošteno RTS strategijo. Warcraft 3 me je ob svojemu izidu povsem očaral in njegovo kampanjo sem preigral večkrat in se celo pozabaval v večigralskem načinu.

Zato vam je lahko jasno, da povsem nepotrpežljivo čakam na uradno predelavo Warcraft 3: Reforged, katera je bila napovedana že dolgo nazaj, a od takrat nismo dobili ravno kakšne nove novice. Vendar je BlizzCon pred vrati in Blizzard je začel z draženjem vseh svojih prihajajočih projektov, med njimi pa se je znašel tudi Warcraft 3: Reforged.

Razvijalec je včeraj presenetil in nenadoma najavil beta različico, a v njej na žalost ne bodo mogli sodelovati vsi. Dostop je zaenkrat omogočen samo tistim, ki so si v njihovi trgovini prednaročili Spoils of War različico, katera vas bo po žepu udarila za 40 €. Vsi prednaročniki boste/ste prejeli povabilo za testiranje preko e-maila, tako da brž preverite svoje e-poštne nabiralnike.

Beta omogoči testiranje večigralskega načina in Twitch je že poln igralcev, ki prešerno preigravajo svoje kopije. Blizzard je še povedal, da bodo sčasoma poslali povabila tudi tistim, ki so kupili standardno verzijo, katera velja 30 €, upamo pa, da bodo dostop dobili tudi tisti s plitvimi žepi in bi zadevo pred nakupom radi stestirali, brez da odštejejo evre.

Warcraft 3: Reforged bo v končni izvedenki vseboval tako originalno kampanjo kot tudi dodatek The Frozen Throne. Čaka nas nadgrajena grafična podoba, predelane vmesne sekvence in ponovno posneto zvočno podajanje. Predelane bodo tudi nekatere mape, dobra novica pa je, da bodo lahko v večigralstvu med sabo sodelovali tako igralci originalnega Warcrafta kot tudi tisti iz Reforged inačice.

Datum izida še vedno ni znan, a upamo, da beta pomeni skorajšnji prihod na naša računala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime