Neymar Jr očitno obvlada Counter-Strike: Global Offensive

Da nogometaši radi preigravajo igre, ni več nobena presenetljiva novica. Pisali smo že o temu, kako angleški reprezentanti med pavzami radi preigravajo Fortnite, ne smemo pa pozabiti tudi na nogometaša Antoine Griezmanna, ki je med tekmami uprizoril Fortnite ples.

V svet iger rad pogleda tudi brazilski nogometaš Neymar Jr, a tip je veliko bolj starošolski. Battle royale arene niso zanj, je pa zato precej dober CS:GO igralec.

Svoje sposobnosti je prikazal na dogodku, ki ga je organizirala brazilska ekipa Furia. Neymar se je podal na mapo Mirage in že v drugi rundi pokazal, da z njim ni pametno češenj zobati. Znašel se je v situaciji 1v3, a tip ima očitno jeklene živce. Spodnji posnetek vam pokaže njegovo mojstrovanje, ko je brez problema sam pospravil 3 nasprotnike.

Da vse skupaj ni bilo samo naključje je pokazal nekaj rund kasneje. Brazilski zvezdnik se je zopet znašel v situaciji 1v3 na Miragu. Spet je vse opravil profesionalno: skočil je iz stanovanj in pospravil prvega nasprotnika ter nato snel še ostala dva, ki sta mu sledila.

Ja nič, čas je da na Gaming brez izgovorov #5 povabimo Neymarja, jaz ne vidim druge.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime