Disney+ bo v zahodno Evropo prispel 31. marca 2020

Se že kaj veselite novega pretočnega servisa Disney+? Ste navdušeni nad novo Star Wars serijo The Mandalorian? Kaj pa vsi Marvelovi filmi na enem mestu, vam to kaj hitreje požene kri po žilah?

Če je vaš odgovor da, potem super, saj boste vse to lahko gledali šele čez pol leta.

Novi pretočni servis, ki bo za res nizko ceno skušal spodsekati Netflix, bo pri Američanih zaživel že 13. novembra. Ti bodo lahko uživali v desetih epizodah The Mandaloriana ter drugih 25-ih, originalnih serijah. Čaka jih tudi stotine filmov, risank ter starejših serij, tako da bo Disney+ že od začetka vseboval res impresivno knjižnico, katera bo vsekakor vredna skromne naročnine.

Vedeli smo, da bo platforma zaživela tudi v Evropi, a nismo še dobili bolj točnega datuma. Včeraj se je to spremenilo in preko Twitterja je prišla najava, da bo zahodna Evropa prejela Disney+ 31. marca 2020. Med najavljenimi državami so zaenkrat Združeno kraljestvo, Nemčija, Španija, Francija in Italija. Pravijo, da bodo ostale države objavljene še naknadno, med katerimi upamo, da se bo znašla tudi naša mala dežela. Njihova najava opozarja tudi na dejstvo, da ne bo razpoložljivost naslovov povsod enaka, to pa gre na račun licenc.

Vzhodna Evropa bo svojo verzijo dobila jeseni 2020, proti koncu leta pa bodo v Disney+ lahko uživali tudi Azijci.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime