Začetek Silent Hilla lahko sedaj preigrate iz prvoosebnega pogleda

Prvoosebni pogledi v igrah služijo za večjo zatopljenost v igranje in razvijalci se ponavadi že na začetku razvoja odločijo, v kateremu pogledu bodo igrali preigravali njihovo igro, saj to lahko pomembno vpliva na igralnost.

Silent Hill iz leta 1999 omogoča igranje samo iz tretjeosebnega pogleda in špil je za današnje standarde že hudo zastarel. A to ne pomeni, da nima zvestih privržencev, ki vsake toliko spočnejo tudi kakšno modifikacijo.

Eden od teh tipov je Zero Trace Operative, ta pa se je odločil predelati uvodno sekvenco antične igre v prvoosebni pogled. Špil še vedno izgleda hudo zastarel, a publika je dandanes močno izstradana Silent Hill vsebine in glede na to, da Konami sedi na licenci in jo raje posiljeno vriva v igralne avtomate, namesto da bi razvil pravo nadaljevanje, bodo verjetno nekateri hitro preizkusili tudi to modifikacijo.

Predelavo si lahko prenesete iz sledeče povezave in je zelo kratka, saj vse skupaj obrnete v nekako petih minutah. Žal je to vse kar bomo dobili, saj razvijalec pravi, da na projektu ne bo več delal in je zanj projekt zaključen.

Morda je zato bolje, da si ne smetite diska in si samo ogledate spodnji posnetek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime