Pokemon Sword and Shield nastavitve za prilagajanje zvoka so zaklenjene, dokler v igri ne dobite posebnega predmeta

Pokemon Sword and Shield še ni izšel, a zadeva se kopa v kontroverzijah že zdaj. Teh je toliko, da jih praktično več ne dohitevamo.

Vse je štartalo s presenetljivo novico, da v igri ne bodo prisotni vsi Pokemoni, ampak samo 400 njih. Potem so sledile še druge zabavne zadeve, kot je dejstvo, da razvijalec Game Freak za vse Pokemone ni ustvaril novih modelov, ampak je samo uvozil prejšnje, čeprav je razvijalec pred tem trdil, da so vse 3D modele ustvarili od začetka.

Kot da že to ni bilo dovolj se je na Twitterju pojavil uporabnik TD, ta pa se je očitno dokopal do opisovalske kopije igre in na svojemu računu je v preteklih dneh prikazal kar nekaj slik iz špila ter dodal eno precej zaskrbljujoče dejstvo.

Saj veste, kako vsaka novodobna igra pod nastavitvami omogoča prilagajanje glasnosti zvoka? To je razmeroma preprosto opravilo, saj samo dvakrat kliknete in že si lahko prilagodite nabijanje zvočnika.

No, v Pokemon Sword and Shield je to nekoliko drugače. Prilagajanje nivoja glasnosti je zaklenjeno in za to osnovno opcijo se boste morali potruditi. Odpraviti se bo potrebno v raziskovanje in ko naletite na povsem naključnega NPC-ja, boste pri njemu lahko kupili predmet Hi-tech Earbuds. Šele nato boste lahko prilagodili glasnost igre.

Zadeva je vsekakor bizarna in ne vemo točno, kaj je razvijalec s tem mislil. Opcijski nakup nekih virtualnih slušalk ne doda igralnosti kaj bistvenega in je po mojemu mnenju nekaj, kar je bolj nadležno kot pa koristno.

Pokemon Sword and Shield bomo na Nintendo Switchu zagnali 15. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime