Včeraj je izšel Disney+, a izid ni bil brez težav

12.11. je bil velik dan za vse navdušence nad televizijskimi pretočnimi servisi. Izšel je namreč Disney+, ki naj bi bil največji konkurent Netflixu in naj bi preko svoje bogate knjižnice bogatih filmov in serij zavzel prestol pretočnih servisov.

Izid pa se ni odvil povsem brez zapletov. Gledalci so masovno napadli Disney strežnike in storitev je zaradi tega za kratek čas prenehala obratovati. Nekateri so imeli težave že pri prenosu aplikacije ali pa jim je slednjo uspelo zagnati, a so jih pri klikanju na filme pričakali neskončni nalagalni zasloni ali pa izbranega filma sploh niso mogli zagnati.

Situacija se je skozi čas stabilizirala, a mnogokomu je v ustih ostal zagrenjen okus. K sreči Disney+ ponuja enotedenski brezplačni preizkus, zato zaenkrat neke škode pri uporabnikih ni.

Največji naval je bil zagotovo na novo Star Wars serijo The Mandalorian. Ta je bila med gledalci precej pozitivno sprejeta, žal pa je zaenkrat na voljo samo en del, vsak teden pa bomo dobili novega. Zagotovo pa so bili gledalci navdušeni tudi nad izbiro 500-ih filmov in 7500 deli televizijskih serij, med njimi lahko sedaj končno pretočno predvajamo Simpsonove.

Disney+ vam bo na mesec trgal 7$, žal pa zadeva pri nas še ni na voljo in jo lahko pričakujemo šele konec marca 2020.

Imate 3 ure časa? Potem si lahko ogledate spodnji video, ki prikaže, kaj vse točno svojim naročnikom ponuja Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime