Priznani razvijalec RPG iger, Obisidan, dela na preživetvenem naslovu Grounded

Vsi poznamo razvijalca Obsidiana kot enega najbolj vplivnih RPG razvijalcev, saj so v preteklosti spočeli naslove kot so Knights of the Old Republic 2 ter Fallout New Vegas, nazadnje pa smo iz njihovih rok dobili The Outer Worlds.

Na včerajšnjem dogodku X019 pa so presenetili vse zbrane z napovedjo novega naslova Grounded, ki je povsem odmaknjen od njihovih dosedanjih naslovov.

V osnovi gre za preživetveno igro, a ta je malce drugačna od drugih predstavnikov tipa Rust. Eksperiment, ki se ni ravno posrečil, je pomanjšal 4 najstnike, ti pa se nato znajdejo v svetu, kjer so prej čisto običajne stvari postale smrtno nevarne.

Kot se za preživetveno igro tudi spodobi, bomo morali paziti na različne merilnike kot so lakota in žeja. Lahko si bomo gradili bivališča, skupaj sešili kakšno preobleko in si skovali orožja, ki jih bomo nato uporabili za borbo proti zverem. Te bodo zastopali razni insekti in mrčes se naj bi obnašal povsem realistično. Podnevi bomo metali sulice v mravlje, ponoči pa nam bodo po življenju stregli srhljivi pajki. Da bo zadeva bolje obvladljiva, boste lahko na avanturo poklicali tudi svoje prijatelje in četverica junakov bo nato v sodelovalnem načinu lažje premagala vse ovire.

Grounded razvija samo ducat ljudi iz Obsidian ekipe, razvijalec pa dela na večih projektih, med katerimi so tudi polnopravni RPG naslovi.

Igra ima napovedan izid za pomlad 2020, da pa bo naslov avtentičen preživetveni naslov, bo poskrbel Steamov Early Access.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!