Priznani razvijalec RPG iger, Obisidan, dela na preživetvenem naslovu Grounded

Vsi poznamo razvijalca Obsidiana kot enega najbolj vplivnih RPG razvijalcev, saj so v preteklosti spočeli naslove kot so Knights of the Old Republic 2 ter Fallout New Vegas, nazadnje pa smo iz njihovih rok dobili The Outer Worlds.

Na včerajšnjem dogodku X019 pa so presenetili vse zbrane z napovedjo novega naslova Grounded, ki je povsem odmaknjen od njihovih dosedanjih naslovov.

V osnovi gre za preživetveno igro, a ta je malce drugačna od drugih predstavnikov tipa Rust. Eksperiment, ki se ni ravno posrečil, je pomanjšal 4 najstnike, ti pa se nato znajdejo v svetu, kjer so prej čisto običajne stvari postale smrtno nevarne.

Kot se za preživetveno igro tudi spodobi, bomo morali paziti na različne merilnike kot so lakota in žeja. Lahko si bomo gradili bivališča, skupaj sešili kakšno preobleko in si skovali orožja, ki jih bomo nato uporabili za borbo proti zverem. Te bodo zastopali razni insekti in mrčes se naj bi obnašal povsem realistično. Podnevi bomo metali sulice v mravlje, ponoči pa nam bodo po življenju stregli srhljivi pajki. Da bo zadeva bolje obvladljiva, boste lahko na avanturo poklicali tudi svoje prijatelje in četverica junakov bo nato v sodelovalnem načinu lažje premagala vse ovire.

Grounded razvija samo ducat ljudi iz Obsidian ekipe, razvijalec pa dela na večih projektih, med katerimi so tudi polnopravni RPG naslovi.

Igra ima napovedan izid za pomlad 2020, da pa bo naslov avtentičen preživetveni naslov, bo poskrbel Steamov Early Access.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!