Saints Row 5 in Dead Island 2 sta še vedno v razvoju

Dobra novica za vse tiste, ki imate radi prvoosebno klanje nemrtvih in za vse tiste, ki imate radi igre, katere same sebe ne jemljejo preveč resno.

V intervjuju za spletno stran Gamesindustry.biz je direktor podjetja Koch Media, ki si lasti založnika Deep Silver, povedal, da sta obe igri še vedno v aktivnemu razvoju.

Dead Island 2 je med razvojem naletel na veliko težave. Originalni del je sprva razvil Techland, a so se ti potem odpravili kovačiti svojo serijo Dying Light. Razvoj je nato padel na razvijalca Sumo Digital, a ta se ni odrezal po pričakovanjih razvijalca. Zato se je razvijalec zopet zamenjal in trenutno na dvojki dela Dambuster Studios.

Direktor je povedal, da jim je Dead Island znamka zelo pomembna, v prid tega pa priča dejstvo, da so zamenjali razvijalca, saj želijo izdati odlično igro, ki bo zadostila njihovim standardom kvalitete.

Prav tako naj bi delo pridno teklo na Saints Row 5. Koch Media si namreč lasti razvijalca Volition, ta pa naj bi delal na naslednjemu delu franšize, čigar zadnji del je izšel leta 2013. Več o igri naj bi bilo znanega naslednje leto, ko naj bi tudi dobili kakšen napovednik. Mimogrede, razvijalcem je uspelo odkriti izvorno kodo za Saints Row 2 in tako bomo po 11-ih letih prejeli popravek, ki bo špil na PC-jih spravil na normalno stanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime